Translate

2010. március 12., péntek

Hosszú hétvége előtt

Ez a hét is lassan eltelt...volt egy römiparti, még szerdán, egy kolleganőmmel Miklós Eszter-el és egy itteni ismerőssel, Jansik Tibor-al, folytattuk, amit tavaly abbahagytunk...remélem így lesz továbbra is...
A nada zenekar léte kérdéses, az új próbahely jól néz ki, és meg is felelne, csak sokallom a bérleti díjat, így én egyenlőre nem csatlakozom, hazaviszem a dobom, és felújítom: ráfér. Addíg meg, míg nem lesz másik zenekar, a projectjeimnek élek: lehet hogy Ervinnel nekiállunk az Other Project-nek, de közben az elektronikus zenémről sem feledkeztem meg: tegnap készítettem egy alapot, persze még biztos változni fog, de legalább nekiálltam.
Nemsokára hazafelé, otthon könyvek, némi zene, és esetleg kritikaírás, no meg persze egy giganagy rendrakás és takarítás a szobámban:) - de előtte még most befejezem a Void Of Voices/Ulver koncertbeszámolót, és ha bírom, akkor még megfogalmazom a Pozwakovski/Mono koncert élményeit is...hatások, amelyeket igazából nem köznapi, vagy nem annyira köznapi megfogalmazásban adok közre ash néven a kronosmortus weboldalán. Remélem a Volt fesztes Massive Attack koncertre is sikerül eljutnom:)
Mozduljunk, hátha sétaidő lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése